Pentru a deschide un restaurant este nevoie, pe lângă dragostea față de arta culinară, de un model de business. Pe baza acestuia, un manager de restaurant știe cum va putea să creeze, să ofere și să capteze valoare.
Pandemia de Covid-19 a adus schimbări majore în industria restaurantelor, conceptul de business îndreptându-se în două direcții: cum să se stabilizeze și cum să aducă venituri.
De-a lungul experienței noastre, ne-am lovit de multe refuzuri din partea restaurantelor. Sunt însă și refuzuri pe care le apreciem, acele refuzuri argumentate.
Aflați în articol care sunt cele mai importante milestone-urile de până acum.
Mâncarea, un limbaj universal cu diferite dialecte și accente, care exprimă uneori mai mult decât cuvintele o pot face.
Aflați în acest articol care sunt soluțiile pe care le puteți implementa rapid pentru redeschiderea restaurantulului dvs.
Află povestea celui mai sustenabil bistro din România - CUIB din Iași, dintr-un interviu acordat pentru Poloniq.
Let’s immerse together in the wonderful gastronomy of the cold, breath-taking Siberia.
Punctăm câteva recomandări pentru creșterea canalului de vânzări propriu, recomandări care pot fi aplicate de către restaurante din comunitatea Poloniq și nu numai.