Atmosferă romantică, flori, decorațiuni, muzică live și meniuri speciale. Sau mai simplu spus, în patru cuvinte: Valentine’s Day is coming.

Mai sunt doar câteva zile până la Ziua Îndrăgostiților, iar restaurantele, localurile și cofetăriile se pregătesc pentru a te surprinde în cel mai special mod.

Deși iubirea merită a fi sărbătorită în fiecare zi, Valentine’s Day este ocazia potrivită de a crea noi amintiri cu persoana iubită.

Ne bucură faptul că tot mai multe restaurante, localuri și cofetării se mobilizează pentru a crea contextul potrivit pentru ca cei îndrăgostiți să aibă parte de o sărbătoare romantică, cu meniuri speciale, atmosferă inedită, muzică live și decor creat special pentru această ocazie.

Dacă ești restaurant, local sau cofetărie, citește mai jos cum poți atrage cât mai mulți clienți de Valentine’s Day.

 

#Dragostea trece prin stomac

Dacă pentru EA dragostea trece prin inimă, pentru EL, de cele mai multe ori, dragostea trece prin stomac. :)) Iar dacă e să ne gândim mai bine, dragostea poate trece pentru AMÂNDOI direct la restaurant pentru a sărbători. 

Cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day, am observat în Social Media tot mai multe restaurante, localuri și cofetării care își promovează locația pentru Valentine’s Day și publică meniurile sale, pentru a atrage cât mai mulți îndrăgostiți.  

Fois gras, fructe de mare, trufe sau alte delicii sunt câteva dintre preparatele exclusiviste pe care le-am regăsit în meniurile a mai multor restaurante. Să nu uităm de ingredientul principal de nelipsit pentru această ocazie, vinul și spumantul, care prezintă o combinație ideală pentru orice tip de preparat ai opta.

 

Pe lângă restaurantele care oferă meniuri exclusiviste, regăsim și restaurante care oferă meniuri cu specific asiatic, american, italian sau chiar restaurantele cu specific tradițional românesc. 

Specificul serii de Valentine’s Day depinde mult de ingeniozitatea și creativitatea ta, ca restaurant sau local de a-i surprinde pe cei îndrăgostiți cu preparate și băuturi noi. Să nu uiți de deserturi. Discută cu chef-ul tău și pregătiți cele mai bune rețete de prăjituri, torturi și alte deserturi gustoase pentru oaspeții tăi.

Iar dacă ești o cofetărie, ai liber imaginației pentru a crea cele mai frumoase, delicioase și romantice deserturi tematice de Valentine’s Day. Suntem siguri că vor ieși foarte delicioase prăjiturile în formă de inimă, dar și alte bunătăți dulci pe care le vei pune în vitrină. Pregătește stocul de deserturi. Urmează un weekend cu multă iubire și mulți clienți în locația ta.

Una dintre soluțiile prin care poți atrage mai mulți clienți în locația ta este modulul Meniu digital, în care clienții tăi pot scana meniul pe baza unui QR cod. Mai multe detalii despre modulul meniu digital, găsești aici.

Mâncarea poate exprima mai multe emoții decât cuvintele. Poți celebra dragostea cu aceeași intensitate și nivel de romantism, indiferent de locația în care te afli și preparatele pe care le vei savura. Ceea ce contează este ca tu și jumătatea ta să vă simțiți bine. :))

 

#Love is in the right place

Atmosfera romantică reprezintă elementul cheie care îi va atrage pe îndrăgostiți în locația ta. Indiferent de dimensiunea sau conceptul locației tale, poți crea o atmosferă romantică prin decorațiuni specifice, flori sau mici cadouri pe care să le oferi îndrăgostiților. 

Provocarea și responsabilitatea cea mai mare pentru restaurante este să se asigure că toate detaliile sunt ideale, începând de la mâncare, muzică, decorațiuni și chiar personal. Decorați restaurantul cu lumânări și flori, și nu uitați să pregătiți rezervele de șampanie și ciocolată. 

Un mic sfat aici. Nu exagera cu prea multe detalii. Keep it as simple and romantic as possible. 

 

#Rezervări 

Una dintre provocările cuplurilor este să găsească locația perfectă pentru a sărbători. Pare banal, dar dacă nu ai un mod simplu pentru ca clienții să acceseze pagina ta în online și să rezerve o masă în doar câteva secunde, există riscul să rămâi cu mesele goale. În ziua de Valentine’s Day este cel mai neplăcut lucru care s-ar putea întâmpla.

Oferă posibilitatea oamenilor de a rezerva online o masă în restaurantul tău, pentru a se bucura din plin de seara romantică pe care și-o doresc. 

Dacă încă nu ai opțiunea de rezervări online, să știm că te putem ajuta noi. 

Mai multe detalii despre software pentru rezervări, găsești aici.

 

#Cereri în căsătorie

Una dintre cele mai bune ocazii pentru cererile în căsătorie este Valentine’s Day. Este destul de simplu să înțelegem de ce. Cel mai mult însă contează cum și unde va avea loc totul. 

Majoritatea cuplurilor optează pentru un restaurant cu atmosfera potrivită. Scenariul clasic, cu un pic de spumant, muzică liniștită pe fundal și inelul ascuns, care așteaptă să-și facă intrarea, este mereu actual.

Nu rata ocazia de a face seara deosebită pentru unele cupluri. Fii pregătit pentru asemenea evenimente și asigură-te că ai pregătit totul pentru îndrăgostiți. 

 

 

#Creează un Eveniment pe Facebook 

Dacă nu știi unde să îți găsești clienții, răspunsul este foarte simplu, pe Facebook. Creează un eveniment pe Facebook cu ocazia Valentine’s Day și publică câteva detalii despre evenimentul pe care-l organizezi pentru această ocazie. Poți publica meniul cu preparate sau alte surprize care îi așteaptă pe cei îndrăgostiți în locația ta. 

 

#Surprize Surprize

Atmosfera de Valentine’s Day se află în detalii. Iar oamenii mereu sunt în căutarea lucrurilor noi sau deosebite. Uite că ai ocazia perfectă de a veni cu ceva unic, prin care să-ți bucuri clienții, să le oferi amintiri de neuitat, dar și ocazii pentru poze instagramabile.;)

Poate fi vorba de un concert live, un invitat special, evenimente sau petreceri cu tematica zilei. Iar dacă nu-ți vine nici o idee, stai fără griji. Sursa de inspirație se află la un click distanță. Nu te sfia și întreabă de oameni ce și-ar dori. Vei rămâne surprins de ideile acestora.

 

 

Meniuri a la carte, decorațiuni, muzică, șampanie. Ai restaurantul pregătit sau aproape pregătit pentru un weekend plin de romantism. Asigură-te până la cele mai mici detalii că nu lipsește nimic, pentru că ai un rol destul de important în această sărbătoare.

În speranță că ideile noastre ți-au prins bine, îți dorim un weekend minunat și plin de iubire! :))